Apple iPhone сервиз

GSM Сервиз „Димси“ — Варна може да се справи с всеки проблем на вашият Apple iPhone, iPod и iPad

Ние предлагаме пълна софтуерна и хардуерна поддръжка на вашият любим Apple продукт.

Резервни части за Apple iPhone

GSM Сервиз „Димси“ — Варна предлага Оригинални резервни части за всеки продукт на марката Apple, както и качествена и надеждна подмяна на всеки компонент.

Хардуерен ремонт на Apple продукти

В сервиза ни може да бъде отстранен всеки хардуерен проблем на вашият Apple продукт като започнем от смяна панел и тъчскрийн през дисплей, микрофон, слушалка и др. до сериозни хардуерни проблеми по платката.

Софтуерна поддръжка

Нашият сервиз предлага пълна софтуерна поддръжка на всички Apple продукти, като започнем от обикновен рестор през jailbreak до фабрично отключване. Ние можем да поправим всеки софтуерен проблем на вашият Apple iPhone, както и да запазим вашата ценна информация от него.

Смяна панел и тъчскрийн

Сервиза разполага с богата гама панели и тъчскрийни за всеки модел Apple iPhone. Ние можем да подменим всяка част от вашия Apple било тя видима или невидима, с цел добър вид и перфектно функциониране на устройството.

Отстраняване на Сериозни хардуерни проблеми

Сериозни хардуерни проблеми са тези свързани с платката, която е основата на вашият Apple. Тя е най важния компонент от устройството без която вашият телефон би бил само стъкло батерия и пластмаса.

GSM Сервиз „Димси“ — Варна може да отстрани почти всеки проблем по платката на вашия Apple без значение от вида и трудността му. Проблеми като прекъснати връзки в платката, смяна на захранващи чипове и памети възникнали вследствие на механични и ликуидни въздействия.

За да може да използвате вашият Apple дълго време, за качествено и добро изпълнение моля обърнете се към нас. Гарантираме че ще останете доволни.