Разкодиране на GSM телефони и смартфони

GSM Сервиз „Димси“ — Варна извършва разкодиране на всички видове телефони.

Разкодиране

Код на телефона и акаунт

Кодът на телефона е ключът за сигурността на смартфона ви. Той защитава както устройството, така и информацията в него. За неговата сигурност се грижат хиляди специалисти затова той е добре подсигурен. Дори банките разчитат на тази сигурност. Неговото премахване става само и единствено чрез изтриване на цялата информацията от устройството.

След премахването му се изисква потвърждение самоличността на собственика чрез акаунт състоящ се от имейл и парола. Този акаунт се използва и за защита на устройството при загуба или кражба с цел да не може да се използва от други лица. По този начин всяко устройство е свързано с акаунта на собственика си и не може да бъде използвано без него. За съжаление много от потребителите не знаят или не помнят своите акаунти и това води до сериозни проблеми с употребата на устройствата. Премахването на тази проверка за сигурност става все по-трудно със всеки ъпдейт и по-висока версия на операционната система. И така се получава, че телефони които са откраднати, намерени или със забравен акаунт не могат да бъдат използвани.

С помощта на този акаунт може да запазите информацията си в облачното пространство и да не зависите от самото устройство. Така е и когато си купите нов телефон, само въвеждате акаунта и цялата запазена информация в него е на ваше разположение.

За премахване на тази защита се свържете с нас или заповядайте на място.

Отключване от мобилен оператор

Ако вашият мобилен телефон работи само с един оператор или сте забравили вашият телефонен код, може да се възползвате от нашите услуги.

Извършваме разкодиране на всички популярни марки мобилни телефони: Samsung, Motorola, Sony, LG, Apple, Alcatel, Huawei и др.

Цените за разкодиране на телефони се определят от:

  • Марката и модела на телефона
  • Операционната система на устройството
  • Вида на заключване( мрежа или телефонен код)
  • Мобилния оператор към който е заключен (от страната или чужбина)

Нашият сервиз би могъл да ви осигури запазване на информацията от всеки вид телефон, преди всяка операция стига предварително да сте упоменали за това.

Трябва да се има предвид че при разкодиране на гаранционен телефон гаранцията отпада от оторизирания сервиз на продавача.

В случаи че сте забравили вашият телефонен код или телефона ви работи само с карти от един оператор може да се възползвате от нашите услуги, при които гарантираме качествено и коректно изпълнение.